Dissabte, 20 d'abril de 2024
socis

Aquests són els guanyadors de les dos ampolles de ratafia Recossira!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 13 de novembre de 2018 a les 12:18
La ratafia, un producte nostrat | Jordi Peró
Ja tenim els noms dels dos guanyadors del sorteig de socis del mes de novembre de Pallars Digital, consistent en un parell d’ampolles de ratafia Recossira, gentilesa de la Fundació Casanovas-Sansa. Els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al migdia, són Meritxell C. (Tremp) i Josep Ramon C. (Guàrdia de Noguera). Enhorabona!


La Fundació Casanovas-Sansa, amb seu a Sort, continua liderant el projecte Recossira de seguiment, suport i ajut a les persones grans. De fet, la recepta de la ratafia Recossira surt de la tradició que atresoren les persones grans de la comarca del Pallars Sobirà. El passat dia 10, en el marc de la Fira de Tardor de Sort, va organitzar la 9a edició del concurs de ratafia del Pallars, premi que va recaure en Carmen Bailo, de Sort. 
 

La Fira de Tardor de Sort ha tingut lloc aquest passat cap de setmana. Foto: Ajuntament


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 48 persones, les que s’han fet sòcies del diari des que va iniciar la campanya.

A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb el diari! Per només 3 euros al mes (36 euros/any), aconseguireu pel simple fet de ser socis avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!

Proper sorteig: desembre

El proper sorteig tindrà lloc el mes de desembre, com sempre, a mitjans de mes. Donada la proximitat de la rifa amb la festivitat de Nadal, sortejarem un lot de productes pallaresos. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del dia proper dia 10. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació