Divendres, 19 d'abril de 2024
acadèmia de talarn

​El govern espanyol anuncia que potenciarà l’ús de l’acadèmia de Talarn

El subsecretari de Defensa aposta per ampliar els cursos de formació de suboficials i de perfeccionament

Redacció 6 de novembre de 2018 a les 10:07
Cunillera, De la Torre i Crespín visitant les instal·lacions | Subdelegació del Govern
La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha mostrat el compromís de l'executiu amb l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn i en una visita a aquesta instal·lació militar, ha destacat la col·laboració entre les institucions del territori i el centre. Cunillera ha dit que ja han quedat enrere "els moments difícils i durs" amb què es va haver de “batallar" per la seva continuïtat i ha confirmat el “compromís" de Defensa amb el futur de l'AGBS.

De la seva banda, el subsecretari de Defensa, Alejo de la Torre, s'ha referit a l’Acadèmia, ha dit que és un centre "de referència" per a l'ensenyament en matèria de defensa i ha anunciat la seva potenciació amb més cursos. Tot i que encarà s'estan dissenyant, ha parlat d'ampliar la formació de suboficial amb més mesos i també amb cursos de perfeccionament. De la Torre i Cunillera han estat acompanyats, entre d'altres autoritats, pel subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín.

Cunillera i de la Torre s'han entrevistat aquest dilluns amb els responsables de l'acadèmia militar de Talarn i els han expressat el compromís del govern espanyol en la seva continuïtat, destacant també la importància que aquesta instal·lació també suposa pel Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació