Dimarts, 23 d'abril de 2024
junts per tremp

Anna Ritz serà la candidata de «Junts per Tremp» a les municipals

La candidatura de Ritz ha estat l'única que ha concorregut a les primàries celebrades aquest divendres

Jordi Ubach Llorens 27 d'octubre de 2018 a les 09:44
Anna Ritz, aquest divendres, a la seu local del PDECat | Jordi Ubach
Anna Ritz serà la candidata de Junts per Tremp a les pròximes eleccions municipals a la capital del Pallars Jussà, després de presentar la seva candidatura a les primàries, a les quals no hi han concorregut més aspirants. La convocatòria ha transcorregut aquest divendres al vespre a la seu del partit a la ciutat i en el transcurs de la qual Joan Ubach ha fet pública la seva decisió de no optar a la reelecció “per motius personals i de salut", tal i com ja va avançar Pallars Digital ahir divendres.

Ritz ha confessat iniciar "reforçada i il·lusionada” aquesta nova etapa com alcaldable, que ha qualificat com un “repte”. La candidata de Junts per Tremp s’ha marcat dos objectius, com són "el servei i la dedicació a la ciutat i als veïns de Tremp" i "continuar treballant per assolir la república del nostre país”, segons ha afirmat. Ritz ha assegurat que la llista de Junts per Tremp serà “transversal”.

L’acte ha comptat amb la presència del president del PDECat, David Bonvehí, que ha volgut donar el seu suport a Anna Ritz i ha reconegut, al mateix temps, la tasca de Joan Ubach al capdavant de l’Ajuntament de Tremp. Bonvehí ha manifestat la intenció del partit que dirigeix d’obtenir “millors resultats que mai” a les eleccions municipals del mes de maig, ja que considera que el país necessita “governs sobiranistes forts”.
 

Joan Ubach, d'altra banda, ha expressat la seva voluntat de seguir treballant al capdavant del consistori fins al mes de juny i ha fet palès el seu recolzament “total” a Anna Ritz. Per Ubach, la nova candidata del PDECat “pot assumir i desenvolupar una tasca important” com alcaldessa de Tremp en el cas d’obtenir la confiança dels veïns.

Tremp és el primer municipi del Pallars on el partit celebra les primàries municipals, tot i que es preveu que d’aquí a finals d’any la majoria de municipis escullin els seus candidats a través de l’esmentat sistema. Una fórmula, segons membres del partit a la comarca, “més transparent, més obert i on els associats tenen l’última paraula”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació