Dijous, 25 d'abril de 2024
junts per tremp

​El PDECat de Tremp concorrerà a les eleccions municipals com a «Junts per Tremp»

El partit decidirà aquest divendres el candidat o candidata per a les properes eleccions municipals

Jordi Ubach Llorens 23 d'octubre de 2018 a les 19:18
Joan Ubach és l’actual alcalde de la ciutat | Jordi Ubach
El PDECat de Tremp concorrerà a les eleccions municipals del maig de l’any que ve sota la marca de Junts per Catalunya i amb el nom de Junts per Tremp. Així ho ha confirmat la formació en un comunicat de premsa, on especifica que l’assemblea local decidirà aquest proper divendres al vespre el nom del candidat o candidata a l’alcaldia de la capital del Pallars Jussà.

Segons asseguren des del mateix partit, l’objectiu de presentar-se a les eleccions amb la marca Junts per Tremp és formar un equip de persones "que també integri independents de diferents sectors de la població amb ganes de treballar pel municipi i per assolir la república catalana”, han afirmat.

El nom del candidat, divendres

En el cas de Tremp, el procediment per escollir el candidat a l’alcaldia va iniciar-se fa un mes i mig i culminarà amb la celebració, aquest divendres, de l’esmentada assemblea local, que escollirà entre les candidatures presentades qui serà el futur alcaldable de la ciutat. L’acte comptarà amb la presència del president del PDECat, David Bonvehí.

Tremp és el primer municipi del Pallars on el partit celebra les primàries municipals, tot i que es preveu que d’aquí a finals d’any la majoria de municipis escullin els seus candidats a través de l’esmentat sistema. Una fórmula, segons membres del partit a la comarca, “més transparent, més obert i on els associats tenen l’última paraula”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació