Dijous, 25 d'abril de 2024
lo quiosc

Lo Quiosc aposta per una programació estable de música en directe

"Especial Acústics" reunirà artistes com Donallop, The Bird Yellowm i Odette i Gustavo

Redacció 18 d'octubre de 2018 a les 11:57
Maria Arnal i Marcel Bagés aquest estiu a Lo Quiosc | Lo Quiosc
Jodie Cash, Robert Poch, Donallop, Joan Queralt, Fritz and the cat, The Bird Yellow, Albert Laz, Maritrini i el Sicari, i Odette i Gustavo posaran música al cicle Talarn Music Experience – Especial Acústics, que del 19 d'octubre al 14 de desembre se celebrarà a Lo Quiosc de Talarn, per tal d'oferir una programació continuada de música en directe.

Tots els  concerts es realitzaran dins del recinte en format acústic, per poder gaudir dels directes d'una forma especial i propera en un ambient íntim. Cal destacar que les actuacions seran a partir de les 20h i d'accés gratuït. Properament, els impulsors de la iniciativa presentaran tota la programació del 2019, amb l'objectiu d'oferir concerts acústics cada més.
 

Joan Dausà també ha actuat al "Talarn Music Experience", al costat del Pantà de Sant Antoni. Foto: Lo Quiosc


Música en directe al territori pallarès

Lo Quiosc organitza  des de fa tres anys el festival Talarn Music Experience, on hi han passat artistes com Mishima, Gossos, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ramon Mirabet, Adrià Puntí, Joan Dausà i Blaumut, entre d'altres.

Actualment Lo Quiosc s'ha convertit en un espai de referència per aquests tipus de propostes, gràcies a la resposta del públic i la voluntat dels organitzadors per convertir el Pallars en un escenari per la música en directe.
 

Consulta tota la programació del Talarn Music Experience - Especial Acústics

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació