Dijous, 25 d'abril de 2024
òmnium cultural

Òmnium Pallars parlarà de repressió i drets civils el 12 d'octubre a Sort

L'acte forma part de la campanya "Demà pots ser tu", que alerta sobre la vulneració de drets a l'Estat espanyol

Redacció 11 d'octubre de 2018 a les 11:04
Manifestació a favor de l'educació catalana a Sort | Pepe Sala
Coincidint amb el 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, Òmnium Pallars ha organitzat el debat La repressió i els drets civils a Sort. Aquest acte forma part de la campanya Demà pots ser tu, que persegueix l'objectiu de mostrar la "vulneració de drets" que exerceix l'Estat espanyol, amb una actitud "repressiva", afirma l'organització.

La jornada, que tindrà lloc al Cinema els Til·lers a les 19h, comptarà amb la presència de Ferran Civit, de l'Associació Catalana de Drets Civils i parella de la consellera a l'exili Meritxell Serret, Gabriela Serra, activista, i Jordi Fàbrega, portaveu de la Comissió de Suport de l'Escola Catalana de la Seu d'Urgell. La moderació de l'acte anirà a càrrec de Carmina Castellví, exdiputada i membre de la junta d'Òmnium Pallars.

20.000 persones sancionades o investigades
 
Amb la denúncia de casos de vulneració de drets, la campanya Demà pots ser tu defensa els drets humans amb l'objectiu de despertar consciències. "Cada vegada que un dret és trepitjat, la democràcia s'esquerda i s'obre la porta a més vulneracions de drets", s'exposa al web de la iniciativa, que recorda que hi ha més de 20.000 persones sancionades o investigades a l'Estat espanyol per exercir les seves llibertats el 2017. 


Aquesta campanya està impulsada per Òmnium Cultural, Fundació per la Pau, Associació Irídia. Centre per la Defensa dels Drets Humans, Novact. Institut Internacional per l'Acció Noviolenta i l'Institut de Drets Humans de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació