Divendres, 19 d'abril de 2024
pensions

La Marea Pensionista del Pallars presenta a Sort els seus nous punts reivindicatius

Unes 40 persones es reuneixen a la capital del Pallars Sobirà per debatre i organitzar-se

Redacció 9 d'octubre de 2018 a les 10:43
Pensionistes pallaresos protestant al mercat de Tremp el passat mes de març | Pensionistes del Pallars
Els membres de la Marea Pensionista del Pallars segueixen actius per reclamar els seus drets. Aquest 4 d'octubre han exposat la seva situació actual i han buscat formes d'organitzar-se en una xerrada organitzada al Casal Republicà de Sort. Una quarantena de persones s'han apropat al Casal Republicà per participar activament, tot comentant els nous punts reivindicatius del col·lectiu, que han estat desglossats pels ponents del col·loqui.

Tal com han explicat els organitzadors, durant la jornada s'ha arribat al consens de "mantenir la reivindicació de l'increment anual de les pensions vinculat a l'IPC", així com "la revalorització necessària del que s'ha perdut respecte el cost de vida", que en els darrers anys ha augmentat un "trist" 0,25%.

La Marea Pensionista s'estén per les poblacions pallareses

Els assistents, que en la majoria ja són pensionistes, han agraït explícitament la solidaritat rebuda per les persones que encara estan en actiu i que s'han personat a l'acte, dones i homes que també "veuen perillar les seves pròpies pensions".

Per finalitzar la jornada, els presents han començat a coordinar-se a través de l'assemblea de la Marea Pensionista del Pallars, que comença a tenir presència en diverses poblacions de les comarques pallareses.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació