Dimarts, 23 d'abril de 2024
carles canut

Baix Pallars nomena Fill Predilecte l'actor Carles Canut

L'alcalde, Josep Maria Semino, destaca l'estima que sentia per la localitat i el Pallars i diu que era el millor ambaixador que tenien

Redacció 28 de setembre de 2018 a les 17:18
Carles Canut ja és Fill Predilecte de Baix Pallars | ACN
L'actor i director Carles Canut, mort aquest dijous a l'edat de 74 anys, ha estat declarat Fill Predilecte de Baix Pallars, municipi on va néixer i on resideix gran part de la seva família. El nomenament es va aprovar ahir al vespre, per unanimitat, en el transcurs del ple de l'Ajuntament de Baix Pallars i pel fet de ser "un gran ambaixador, un enamorat de la seva terra i per la seva trajectòria professional”.

L'alcalde, Josep Maria Semino, ha ha destacat l'estima que l'actor i director sentia per Gerri de la Sal, on passava llargues temporades i ha sentenciat que "era el millor ambaixador que podíem tenir”. L’alcalde ha explicat que més endavant es farà un acte de reconeixement a l’actor pallarès.

La pèrdua de l'actor ha estat molt sentida per tots els veïns de la localitat i de la comarca, on Canut n'era un veí més, i també per l'Associació Gastronòmica La Xicoia, de la qual l'actor n'era padrí.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació