Divendres, 19 d'abril de 2024
obres passeig

La nova rambla de Tremp ja es deixa entreveure amb la instal·lació de les rajoles

Les obres, que avancen al ritme previst, s’han desenvolupat amb normalitat durant l’estiu

Jordi Ubach Llorens 21 de setembre de 2018 a les 16:37
Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’enrajolament a la part central | Jordi Uriach
Les obres de la rambla Doctor Pearson de Tremp van prenent forma amb el temps. Aquesta setmana han començat els treballs d’enrajolament a la part central, una operació que ha permès els veïns i veïnes de la ciutat imaginar com serà la futura rambla. Els treballs avancen a bon ritme i segons el calendari previst, segons han informat fonts de l’Ajuntament de Tremp en una entrevista recent a Ràdio Tremp.

Les obres s’han desenvolupat amb total normalitat durant l’estiu. Mentre han durat els treballs a la part central, les terrasses dels bars s’han pogut situar als laterals del passeig, que ja es va finalitzar el passat juny. Els treballs han consistit en cimentar la rambla tot respectant els arbres que delimiten la zona peatonal amb la vial. Cal recordar que a finals del mes de juliol el ple de l’Ajuntament de Tremp va desestimar paralitzar les obres de la rambla, tal i com va demanar el grup municipal Compromís per Tremp. 

Les obres del passeig de Tremp donaran un canvi d’imatge que suposarà una inversió de 498.000 euros i que inclou la renovació de l’enrajolat, l’enjardinament i l’enllumenat del passeig per donar-li una imatge més moderna i funcional. La primera fase de les obres es va iniciar l’octubre de l’any passat amb la renovació d’un clavegueram que es trobava en una situació molt malmesa. Ara s’està treballant en aquesta segona fase que, si segueix a aquest ritme, es preveu que finalitzi a finals d’any.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació